Κέρδισε eatCoins
Ε/Γ Ταξιδεύοντας
Περιγραφή
Το επιβατηγό, ή αλλιώς το Ε/Γ του Ταξιδεύοντας στην Αθήνα σας υπόσχεται ένα μαγευτικό ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις, στις ελληνικές εικόνες ακόμα αλλά και στη μουσική. Άνθρωποι που έχουν άμεση επαφή με την θάλασσα και την αλμύρα και αγαπούν το ψάρεμα, έκαναν το 2002 το μεράκι τους επάγγελμα και αγκυροβόλησαν στο Κερατσίνι. Το 50% της επιτυχίας τους είναι η φρεσκότητα των υλικών και τα ψάρια που περνούν...σπαρταρώντας το κατώφλι του εστιατορίου.
Αν θέλετε αποδείξεις, αναζητήστε τα σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο.Το άλλο 50% είναι η σωστή μεταχείριση της πρώτης ύλης, σύμφωνα με το moto “όσο πιο απλά μαγειρεμένα τόσο καλύτερα”. Μακριά από συμπλέγματα και παρανοήσεις ότι το ψάρι πρέπει να είναι μεγάλο και ακριβό, υποστηρίζουν και αποδεικνύουν ότι το “μικρό ψάρι μπορεί να φάει το μεγάλο” και διασφαλίζουν λαχταριστούς θαλάσσιους θησαυρούς “για όλα τα πορτοφόλια”. Σε μία από τις πιο ήσυχες γειτονιές του Κερατσινίου και στην οδό Πλάτωνος 72 στην Αθήνα, το ταξίδι στα χρώματα και τα αρώματα Ελλάδας ξεκινάει με λαχταριστή καβουροσαλάτα, αγαπημένο σκουμπρί καπνιστό, νοσταλγική λακέρδα, ολόφρεσκο καλαμάρι και σουπιά, ζουμερό χταπόδι σαγανάκι και πολλά ακόμη. Αν πάλι έχετε διστάσει μέχρι τώρα να δοκιμάσετε την ωμή κουζίνα, ήρθε μάλλον η στιγμή να υποκύψετε και να ανακαλύψετε γιατί το καρπάτσιο ψαριού και το σεβίτσε είναι 2 από τα διασημότερα πιάτα παγκοσμίως.
Για να κλείσουμε σας καλούμε να εμπιστευτείτε το Ε/Γ του Ταξιδεύοντας στην Αθήνα και να αφεθείτε στα ταξίδια που σας επιφυλάσσει με την απλότητα και την προσήλωση στα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και να τα συνοδέψετε με ένα από τα 70 είδη σε τσίπουρο και ούζο που σας παρέχει.Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.